دانه قهوه

دان قهوه اسپرسو

دان قهوه اسپرسو

دانه قهوه اسپرسو به چهار دسته روبوستا ، عربیکا ، لیبریکا و اکسلسا تقسیم میشود . دو دسته روبوستا و عربیکا بالای 90% بازار جهانی را در اختیار خود دارند .

ما در اینجا به توضیح مختصر دو دسته عربیکا و روبوستا میپردازیم .

دانه قهوه عربیکا

مشخصات ظاهری این دانه بیضی شکل بودن و بزرگ و خط شبیع S وسط آن است .

دانه های قهوه عربیکا معمولا در نقاط با ارتفاع بالا رشد میکندد و بارش بیشتر کمک به کیفیت بالاتر این دانه ها میکند .

قهوه های عربیکا به دلیل اسیدیته بالا و طعم ترشی که دارند محبوب ترین دانه قهوه در بازار جهانی محسوب میشوند .

قهوه های عربیکا عطر و طعم زیاد و پیچیده ای دارند و نسبت دانه های روبوستا کافئین کمتری دارند .

عطر و طعم دانه های عربیکا معمولا پیچیده بوده و ترکیبی از مرکبات و میوه ای و آجیلی میباشد .

کافئین دانه های عربیکا بسیار پایین بوده و برای کسانی که مشکلات قلبی و مشکلات معده دارند گزینه بسیار محبوبی میباشد .

قیمت دانه های عربیکا معمولا بالا بوده .

از این دانه ها برای تهیه قهوه ترک و نسکافه گلد استفاده میشود .

دانه قهوه روبوستا

مشخصات ظاهری این دانه گرد بودن و خط صاف وسط آن میباشد .

دانه روبوستا معمولا در نقاط ارتفاع پایین کشت میشود و به همین دلیل کشور های بیشتری میتوانند این دانه راکشت دهند .

دانه های روبوستا اسیدیته بسیار پایینی دارند و طعم تخی دارند و عطر زیادی ندارند .

دانه های روبوستا کافئین بسیار بالایی دارند و به همین دلیل یکی محبوبیت زیادی دارند .

قیمت دانه های روبوستا بسیار کمتر از دانه های عربیکا میباشد .

قهوه های ترکیبی

ترکیب دانه های روبوستا و عربیکا یکی از محبوب ترین نوشیدنی های جهان است .

به دلیل کافئبن بالای دانه های روبوستا و طعم پیچیده و ترش دانه های عربیکا ترکیب این دو گونه قهوه باعث به وجود آمدن یم طعم ملایم و خوب میشود .

از محبوب ترین ترکیبات این دو دانه میشود به ترکیب 70 روبوستا 30 عربیکا (کافئین بالا اما طعم ملایم ) و ترکیب 80 عربیکا 20 روبوستا ( کافئین متوسط و طعم کمی ترش ) اشاره کرد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *